Log ind
Tools
Notebook
Your personal notebook
WordBank

Spot on

Spot on fokuserer på specifikke emner, som fx fakta om engelsktalende lande, vejledninger til brug af forskellige værktøjer, hjælp til skrivning af forskellige tekster, strategiråd m.m.

Country Cubes er et anderledes ’opslagsværk’, hvor eleverne kan indhente information om de engelsktalende lande. Opslagsværket består af en samling illustrerede rubrikker. Ved at klikke på en rubrik åbnes en ny rude med den aktuelle information. Man kan enten søge informationerne under de enkelte lande eller søge på emnerne attractions, eating and drinking, facts, history og traditions.

A Helping Hand er en samling af opslag med hjælp og gode råd til mundtlige og skriftlige aktiviteter. Gambit er en oversigt over små nemme udtryk, som gør det lettere for eleven at komme ind og ud af samtaler, eller deltage mere overbevisende i diskussioner. Writing a Short Story giver en enkel oversigt over, hvordan en novelle skal opbygges. The Writing Process er en opskrift på, hvordan eleverne kan gribe procesorienteret skrivning an.

Guides rummer en udførlig vejledning i brugen af elevernes individuelle ordbank WordBank. Inden for kort tid vil eleverne kunne finde links til udvalgte, gratis onlineredskaber, som kan bruges i forbindelse med opgaveløsninger i temaforløbene.